Persondatapolitik

Generelt
Hos nuuroo a/s prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Følgende persondatapolitik fastlægger hvordan nuuroo a/s ("nuuroo" eller "vi") behandler dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside. 

Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål?
Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk data om dig og din brug af vores hjemmeside. Den personlige data vi indsamler, kan eksempelvis være hvilken type browser du bruger, de søgeord du bruger på hjemmesiden og din IP-adresse. Formålet med disse oplysninger er at kunne optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion og udføre målrettet markedsføring. 

Når du foretager et køb på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du personligt giver, som eksempelvis dit navn, din adresse, e-mail, telefonnummer og betalingsmetode. Formålet med indsamling af disse oplysninger er, at kunne levere de produkter du har bestilt og at kunne administrere din ret til at returnere og reklamere over de købte produkter. 

Hvem deler vi dine oplysninger med?
Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, ordrenummer og leveringsønsker sendes til eksterne distributører, som administrerer leveringen af de købte produkter til dig. Vi samarbejder med eksterne virksomheder som Klaviyo og Shopify, som udelukkende behandler oplysninger på vores vegne - og som ikke må bruge oplysningerne til eget formål. Personoplysningerne registreres hos nuuroo og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Dine rettigheder
Som registreret hos nuuroo har du en række rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, som du til enhver tid kan gøre brug af, blandt andet:
  • Retten til at få forkerte personoplysninger rettet
  • Retten til at få adgang til dine personlige data og modtage en kopi
  • Retten til at få dine personlige data slettet
  • Retten til at anmode om begrænsning 
  • Retten til at gøre indsigelse mod behandling
  • Retten til at trække samtykke tilbage
  • Retten til at klage over vores behandling af dine personoplysninger

Retten til at få forkerte personoplysninger rettet
Du har til enhver tid ret til at beordre os til at rette forkerte oplysninger om dig. Hvis du har opdaget en fejl i de oplysninger, som har registreret om dig, opfordres du til at kontakte os skriftligt om dette, så vi kan rette oplysningerne.

Retten til at få adgang til dine personlige data og modtage en kopi
Du har til enhver tid ret til at anmode om at få udleveret den personlige data du har givet os, i et alment anvendt maskinlæsbart format til videregivelse, til en anden specifik modtager. 

Retten til at få dine personlige data slettet
Du kan til enhver tid anmode om at få dine personlige data hos os slettet. Hvis vi ikke længere har et formål med at beholde personoplysningerne, sletter vi dem så hurtigt som muligt efter din anmodning.

Retten til at anmode om begrænsning
Du har til enhver tid ret til at anmode os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Retten til at gøre indsigelse mod behandling
Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Dette dækker retten til at gøre indsigelse mod vores brug af personoplysningerne til marketingformål. 

Retten til at trække samtykke tilbage
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde det samtykke, du tidligere har givet os.

Retten til at klage over vores behandling af dine personoplysninger
Du har til enhver tid ret til at indsende en klage over vores behandling af dine personlige data til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K.  Klager kan også sendes via e-mail til dt@datatilsynet.dk eller lavet telefonisk ved at ringe til +45 33 19 32 00.
Hvis du ønsker at indgive en klage i forbindelse med vores behandling af dine personlige data, er du også velkommen til at kontakte nuuroo, Ferrarivej 12, 7100 Vejle. Klager kan også sendes via e-mail til info@nuuroo.com eller ved at ringe til + 45 25 39 00 05.

Den dataansvarlige på nuuroo.dk er:
nuuroo a/s
CVR-nr. 42000442
Ferrarivej 12,
7100 Vejle