Om nuuroo

nuuroo er et dansk designbrand, der med høje standarder og nordisk stil for øje, skaber tidløst og langtidsholdbart interiør, beklædning og accessories til babyer og småfolk i alderen 0-10 år. Vi har fokus på en barndom uden kemi, og vores produkter skabes derfor i rene materialer som silikone, økologisk bomuld og genanvendt polyester.

Med rene materialer uden skadelige kemikalier, og en gennemgående bæredygtig og bevidst tilgang til design og udvikling, har vi skabt et univers, hvor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Derfor er alle nuuroo produkter også i overensstemmelse med de højeste EU-standarder.

nuuroo er grundlagt i 2020 med visionen om at skabe et brand med produkter, der kan gå igen i generationer. Vi ønsker at være med til at skabe en mere klimavenlig verden, og derfor er det vigtigt for nuuroo at vores produkter kan gå i arv fra generation til generation, og derved mindske belastningen på miljøet.

Hos nuuroo skal en barndom være barnlig, og derfor har vi også stor fokus på barnlighed med fantasi, leg og sjove universer i en samtidig rolig og stilren hverdag, hvor produkterne bliver en del af hjemmets indretning.